Elkezdődött a tanév

A Törökbálinti Sport Egyesület újult erővel áll neki a szeptemberi évkezdésnek. A nyár folyamán csak egy hónapos pihenőre került sor, ugyankkor két fáradhatatlan tanítvány három hetes edzőtáborban vett részt júliusban a Magyar Chan Wu Központban. Augusztus 12-től 16-ig közös nyári tábort szerveztünk az összes szakosztály részvételével, utána pedig újrakezdődtek az edzések. Szeptember 3-tól a szokott időben – hétfőn, szerdán és pénteken 18:00-20:00 – folytatjuk a munkát, ekkor már a versenyfelkészítésre helyezzük a hangsúlyt.

Terveink szerint ősszel három versenyen veszünk részt: október 14-én az országos bajnokság II. fordulóján és egy németországi megmérettetésen, november 10-én pedig a magyar bajnokságon.
A Törökbálinti Sport Egyesület számára fontos, hogy minden korosztálynak biztosítson edzés lehetőséget, így szeptember 5-től óvodásoknak indítunk fejlesztő foglalkozást, illetve Jumpini néven a 7-10 éves korosztály számára indul edzés. Mindezek mellett Bóta Ili csoportjai – jump, spinracing, gyerek jump – töretlen lendülettel folytatódnak a következő tanévben is. Az edzéseinknek továbbra is a Munkácsy Mihály Művelődési Ház ad otthont.
További információ: Takács Dalma – 0630 4797 017

No Comments Yet.

Leave a comment